Tryck och print

Föreningshuset har två digitala tryckpressar och trycker i både 4-färg och svartvitt till högsta kvalitet.

Tryckta produkter i form av medlemsblad, matriklar, medlemskort etc är alltjämt mycket viktiga i en förenings totala kommunikation med medlemmarna. Välgjorda, genomtänkta och snygga utskick ger bra respons från medlemmarna.

Vi har erfarenhet av alla typer av trycksaker en förening kan tänkas behöva.

• Informationsblad
  • Periodiska tidningar
  • Årsböcker och matriklar
  • Medlemskort
  • Inbetalningskort
  • Fakturor
  • Årsredovisningar
  • Kallelser
  • Utskick via vanlig post eller epost
  • Digital print, färg och svartvitt
  • Utskriftsstorlek från A5 till A3+
  • Häftning, falsning (vikning) sammansättning till häften/böcker i olika format

Variabeldata VDP

Variabeldata är tryck där man anpassar utskriften efter mottagaren. Trycket blir personligt. Den enklaste varianten är att trycka namn, adress och en hälsningsfras direkt på medlemsutskicket eller på medlemskortet. Det blir snyggt och personligt.

Finessen med variabeldata är att man kan variera allt som skrivs ut beroende på vem mottagaren är. T ex kan man ändra bilder och t o m hela layouten, baserat på vem som är mottagare, om det skulle behövas.

Föreningshuset har mycket stor erfarenhet av alla former av VDP och kan hantera både stora datamängder och komplicerade önskemål.

Exempel på VDP-lösningar:

• Adressering av färdigtryckt brev
  • Adressering och personlig brevtext på förtryckta brevpapper
  • Nummersättning av kuponger
  • Nummersättning på presentcheckar
  • Id på rabattkuponger samt print av varierande rabattsats beroende på mottagare
  • Stora pdf-filer med fakturainformation
  • Adressering samt ifyllnad av förtryckt OCR-avi