Ny medlem över internet

Med Föreningshusets funktion för att ta in nya medlemmar via anmälan och betalning direkt på internet minskas onödigt arbete och felkällor till ett minimum.

Anmälan är direktkopplad till medlemsdatabasen. Inga email som skall skrivas in igen, inga extra kontroller. Allt sker automatiskt. T o m betalningen som sker med kort. Det gör att den som anmäler sig får sitt medlemsnummer omedelbart och kan delta i föreningens aktiviteter utan fördröjning.

Att anmälan, betalning, registrering och bekräftelse sker vid ett enda tillfälle har också det goda med sig att man verkligen fångar in de personer som är intresserade, när de är intresserade. Det finns inga ledtider, inget slack mellan anmälan och betalning.

Detta är det allra smidigaste sättet att ta emot nya medlemmar.