Kansli

Låt Föreningshuset vara ert kansli.

Dra nytta av våra generösa öppettider. Vi svarar i telefon och tar hand om posten, både den vanliga och den elektroniska. Detta är heltäckande tjänster för de föreningar som behöver ett kansli men som inte vill hyra lokal, administrera personal och ta hand om allt annat som ingår när man driver ett kansli.

Våra medarbetare arbetar med medlemstjänster hela dagen, varje dag. De är ständigt uppkopplade till medlemssystemet och kan besvara era medlemmars frågor snabbt och effektivt.

Använd så mycket medlemstjänster ni behöver. Vi diskuterar gemensamt igenom era behov och sätter omfattningen utefter vad ni vill att vi skall göra. Detta är en mycket kostnadseffektiv lösning för alla utom de allra minsta föreningarna.