Programmerare

Föreningshuset är ett framgångsrikt företag i stadig tillväxt. Vi har en stabil kundbas och god ekonomi. Våra IT system är centrala för verksamheten och IT är prioriterat. Kunder och kunders kunder är beroende av våra system dygnet runt, året runt.

Vi erbjuder ett roligt, spännande och varierat arbete med applikationsutveckling i en kvalificerad miljö.

Vi söker en Programmerare

som kan

• .NET utveckling i C#
  • Objektorientering
  • Flerskiktade lösningar
  • Visual studio

Du kommer att ha applikationsansvar för backend. Detta kräver kunskap och förståelse även för viss webbutveckling. Det är en fördel om du har arbetat med betallösningar såsom DIBS eller PayEx.

Vi tror att du idag arbetar som konsult och att du lockas av att byta till en fast arbetsplats och möjligheterna att få vara med och påverka den tekniska utvecklingen av komplexa system.

Vi är ett glatt gäng som växer stadigt. Vi sitter i ett trevligt kontor i ett fult hus. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling, både via utbildning och genom den stora bredden i våra system.

Vi erbjuder vår personal bra förmåner och flexibla arbetstider.

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Vi utvärderar olika sätt att nå ut i vår strävan att hitta rätt personer och uppskattar därför om du även kan berätta var du hört talas om oss och sett denna annons.

Ansökningshandlingar med personlig presentation och CV märkta "Programmerare" skickas med e-post till rekrytering@foreningshuset.se